MVC N5 1 – Move4U N5 1

De laatste wedstrijd van de eerste speelhelft is vandaag met winst afgesloten. 5 man sterk stonden wij tegenover het Cmv 5 team van Move4u uit Vlaardingen. 

Er was vandaag niet veel tijd om in te spelen en de wedstrijd werd geleid door twee meiden van meisjes B die voor het eerst ervaring opdeden als scheidsrechter. Complimenten voor hen, Chantal en Indra. 

De eerste set begon wat stil en onwennig. Er werd vooral geserveerd in deze set. Niet alle services waren even best, maar naar mate de wedstrijd vorderde werd dat beter. De eerste set werd gewonnen. De tweede set maakte Move4u vooruitgang en zij sloten deze winnend af, 1-1 in sets. 

In de derde en vierde set liep MVC ver vooruit in punten. De service liep goed en de kinderen probeerde samen te werken. De wedstrijd werd met winst afgesloten, 3-1.

De eerste speelhelft kunnen wij zien dat de kinderen veel ervaring hebben opgedaan. Er werden steeds meer bonuspunten gescoord. Dat waren wij vandaag even vergeten, maar dat komt vast weer goed in de tweede helft. 

De tweede helft van het seizoen is ook op de app zichtbaar. Hiervoor wordt weer een speelschema en rijd schema gemaakt.

Bedrijven sponsortoernooi 2019

In navolging van voorgaande jaren organiseert de Maassluise Volleybal Club (MVC) in 2019 alweer het 24ste bedrijvenvolleybaltoernooi.

Dit toernooi staat open voor deelname van volleybalteams op recreatief niveau van bedrijven en instellingen. Het toernooi zal plaatsvinden op vrijdagavond 12 april 2019 in de Wethouder Smithal te Maassluis. Wij willen u van harte uitnodigen voor deelname aan dit toernooi.

Servicis |TBI en PC Maasland verdedigen de beker bij respectievelijk… Lees meer

RVC/Libanon ’50 HS 5 – MVC HS 2

De spannende strijd bij Libanon.

Na een geweldige 4-0 overwinning bij Volley Nisse waren we op dreef en vol vertrouwen om deze wedstrijd ook te winnen. Het was buiten koud en guur maar iedereen had er zin in. Hugo was helaas nog afwezig en Wim moest ook rust houden i.v.m. zijn kuit blessure. Remco was wel weer terug dus hadden we genoeg man om aan deze wedstrijd te beginnen.

Om half 2 begon de wedstrijd. De eerste set verliep goed en we gingen erg gelijk op. Met een paar rake klappen van… Lees meer

Spivo DS 2 – MVC DS 1

In de winterstop heeft dames 1 dan eindelijk de lang verwachte teamuitbreiding gekregen! Iris en Marileen welkom in ons team!

Na een aantal weken meetrainen, mochten zij vandaag dan echt aantreden in de 1e klasse.

Voor het eerst sinds weken zat er bij dames 1 dus weer een wissel op de bank, wat een luxe! 

In de eerste set werd als snel duidelijk dat deze strijd in de middenmoot van deze poule geen gemakkelijke zou worden. Beide teams knokten voor elk punt en er werden lange rally’s… Lees meer

Volley Nisse H1 – MVC H2

Een goede start van 2019

De start van de 2e helft van het seizoen was voor de heren van 2 in het mooie Geervliet tegen het jonge team van Volley Nisse. Thuis was er met gemak met 4-0 gewonnen, maar dat was zeker geen garantie voor opnieuw een overwinning. Heren 2 kampt met wat tegenslag en de laatste wedstrijden in 2018 werden allemaal verloren en het loopt allemaal niet lekker vanwege blessures e.d. H2DL kan wel wat puntjes gebruiken. Gelukkig is Alex weer terug in de gelederen en konden… Lees meer

MVC N5 1 – Move4U N5 1

De laatste wedstrijd van de eerste speelhelft is vandaag met winst afgesloten. 5 man sterk stonden wij tegenover het Cmv 5 team van Move4u uit Vlaardingen. 

Er was vandaag niet veel tijd om in te spelen en de wedstrijd werd geleid door twee meiden van meisjes B die voor het eerst ervaring opdeden als scheidsrechter. Complimenten voor hen, Chantal en Indra. 

De eerste set begon wat stil en onwennig. Er werd vooral geserveerd in deze set. Niet alle services waren even best, maar… Lees meer

MVC HS 1 – Volley Voorne HS 2

Episch. Na bijna 2 uur strijd was de wedstrijd pas voorbij. MVC heren 1 en Volley Voorne Heren 2 waren aan elkaar gewaagd en wilden duidelijk niet voor elkaar onder doen. Vooraf was het ook te verwachten, met de bezoekers uit Voorne op de 7de plaats en MVC op de 10de plaats, maar wel met 3 overwinningen in de vorige 4 wedstrijden.

MVC begon slordig aan de wedstrijd en halverwege de eerste set leek deze al bijna verloren. Het spel was onrustig, maar naar gelang de set vorderde haakte MVC… Lees meer

Move4U HS 4 – MVC HS 2

Waren er teamleden genoeg,

Dat was de aanvoerder ons op woensdag vroeg.

Leden melden zich tot vrijdag laat steeds af en aan,

Dus Bram gevraagd om mee te gaan.

En vraag me niet hoe of het kan,

Maar vrijdagavond stonden er plots 9 man.

8 man om de wedstrijd te spelen,

en 1 supporter om in de malaise te delen.

Het verhaal van de wedstrijd is snel verteld,

De scheidsrechter was de uitblinker van het veld.

Niet dat er geen kansen waren,

Maar we moeten meer bewegen om de klus te klaren.

Alle sets… Lees meer

MVC DS 1 – Fusion Rotterdam DS 1

Door een vervelende val vorige week is Linda geblesseerd geraakt aan haar knie en met de eerder uitgevallen Cynthia (ook haar knie), zijn er nog 5 speelsters over. Gelukkig was daar Moniek, ze wilde ons wel uit de brand helpen zaterdag. 

Tegen de nummer drie konden we dus alleen maar vrij uit spelen en kijken waar het schip zou stranden. 

De eerste set begon nog wat onwennig, maar met wat aanwijzingen hier en daar en wat extra stapjes kwamen we tegen het eind van de set steeds wat … Lees meer

MVC N5 1 – Intermezzo N5 2

Afgelopen zaterdag hartstikke goed gespeeld tegen Intermezzo. 

Helaas 1-3 verloren maar… de kinderen hebben maar liefst 6 bonuspunten gespeeld door over te spelen in drieën! 

En natuurlijk weer een set gewonnen😁. 

Verder werd er goed geserveerd door iedereen en stonden we ook vaak voor in de sets. Zo doorgaan jongens en meiden! 

Komende training gaan we veel oefenen op balcontrole en netjes in een boogje spelen

Fijn weekend allemaal en supporters… Lees meer

1 2 3 69