Mini maxi toernooi 2018

Ook dit jaar wordt in de kerstvakantie het gezellige Mini Maxi toernooi georganiseerd.

Een team bestaat uit 2 mini’s en 2 maxi’s. Dus vraag je vader, moeder, oudere broer of zus, opa, oma, oom, tante of iemand anders om samen met jou te komen volleyballen.

Uiteraard mag je ook als 2 Maxi’s een team samenstellen met je zoon, dochter, neef of nicht.

Mocht je nou geen compleet team kunnen vormen, schrijf je dan gewoon in met z’n tweetjes en dan kijken wij of we een team kunnen … Lees meer

Beachvolleybaltraining 2018

Uit de reacties op de recente vragenlijst over Beachcourt Maassluis bleek dat er interesse is in een aantal beachvolleybaltrainingen op de woensdagavond. Om hieraan tegemoet te komen, zal ik 4 keer een beachvolleybaltraining geven in juni 2018. Ik ga er ook een beachvolleybaltrainerscursus voor volgen, voor wat inspiratie! Hoop dat het de trainingen ten goede komt! 😀

Kosten zijn € 20,- voor alle vier de beachvolleybaltrainingen. Als je deze € 20,- betaalt, hoef … Lees meer

Overlijden Lian Boel

Vandaag bereikte ons het schokkende bericht dat Lian Boel volkomen onverwachts onder trieste omstandigheden is overleden.

Lian was binnen onze club MVC een bekend gezicht. Velen van ons dronken vaak nog een drankje na afloop van de volleybalcompetitie in zijn Café ‘t Smitje, waar hij achter de bar stond.

Wij wensen zijn vrouw Petra, zijn dochter Danielle, zijn kleinkinderen en verdere familie heel veel sterkte bij het dragen van dit enorme verlies.

  

Vanavond, 14 maart … Lees meer

Bedrijven Sponsortoernooi 2018

Deelnemers MVC bedrijventoernooi 2017

In navolging van voorgaande jaren organiseert de Maassluise Volleybal Club (MVC) in 2018 alweer het 23ste  bedrijvenvolleybaltoernooi.

Dit toernooi staat open voor deelname van volleybalteams op recreatief niveau van bedrijven en instellingen. In 2018 zal het toernooi plaatsvinden op vrijdagavond 20 april in de Wethouder Smithal te Maassluis. Wij willen u van harte uitnodigen voor deelname aan dit toernooi.
Café De Waker en Gemeente Maassluis team 2 verdedigen … Lees meer

Succesvol lijnbaltoernooi 2017

Winnaars lijnbal 2017

Leerlingen uit groep 6, 7 en 8 van alle basisscholen in Maassluis kregen in de afgelopen weken een gastles lijnbal tijdens de gymlessen. MVC, de Maassluise Volleybal Club, was betrokken bij dit spel dat lijkt op volleybal.

Om 13.00 uur stonden de eerste mensen al bij de Haydnlaan. Het evenement vond plaats in de supergezellige zaal. Begeleid door enthousiaste ouders, grootouders en broers en zussen konden 7 teams in één grote poule over het net gooien voor de winst.  Er werd… Lees meer

Open oliebollentoernooi 27 december

Tussen kerst en oud en nieuw wordt op woensdag 27 december vanaf 19.30 uur het Open Oliebollentoernooi van MVC Maassluis gespeeld in de Wethouder Smithal in Maassluis. Dit toernooi is recreatief en ook bedoeld om iedereen kennis te laten maken met de volleybalsport.

Elk team speelt een halve competitie, waarin poules op sterkte worden ingedeeld.  Elk team speelt evenveel wedstrijden. Deelname is mogelijk voor iedereen mits men zich opgeeft als compleet team van minimaal… Lees meer

Kerstbomen actie

“Kerstbomen Maassluis” steunt dit jaar sportminnend Maassluis en Maasland.

Kerstbomen Maassluis steunt dit jaar de sportverenigingen in Maassluis en Maasland.
Iedereen die een boom koopt bij het verkooppunt, of via onze webshop, sponsort MVC voor een sponsorbedrag van 2 euro.
U kunt bij de koop van uw kerstboom uw naam in een overzicht van de deelnemende vereniging plaatsen.

Lees bijgaande flyer hoe een en ander in z’n werk gaat en bestel dit jaar uw boom via MVC!… Lees meer

1 2 3 11