Bedrijven sponsortoernooi 2019

In navolging van voorgaande jaren organiseert de Maassluise Volleybal Club (MVC) in 2019 alweer het 24ste bedrijvenvolleybaltoernooi.

Dit toernooi staat open voor deelname van volleybalteams op recreatief niveau van bedrijven en instellingen. Het toernooi zal plaatsvinden op vrijdagavond 12 april 2019 in de Wethouder Smithal te Maassluis. Wij willen u van harte uitnodigen voor deelname aan dit toernooi.

Servicis |TBI en PC Maasland verdedigen de beker bij respectievelijk… Lees meer

Mini maxi toernooi 2018

Ook dit jaar wordt in de kerstvakantie het gezellige Mini Maxi toernooi georganiseerd.

Een team bestaat uit 2 mini’s en 2 maxi’s. Dus vraag je vader, moeder, oudere broer of zus, opa, oma, oom, tante of iemand anders om samen met jou te komen volleyballen.

Uiteraard mag je ook als 2 Maxi’s een team samenstellen met je zoon, dochter, neef of nicht.

Mocht je nou geen compleet team kunnen vormen, schrijf je dan gewoon in met z’n tweetjes en dan kijken wij of we een team kunnen … Lees meer

Beachvolleybaltraining 2018

Uit de reacties op de recente vragenlijst over Beachcourt Maassluis bleek dat er interesse is in een aantal beachvolleybaltrainingen op de woensdagavond. Om hieraan tegemoet te komen, zal ik 4 keer een beachvolleybaltraining geven in juni 2018. Ik ga er ook een beachvolleybaltrainerscursus voor volgen, voor wat inspiratie! Hoop dat het de trainingen ten goede komt! 😀

Kosten zijn € 20,- voor alle vier de beachvolleybaltrainingen. Als je deze € 20,- betaalt, hoef … Lees meer

Overlijden Lian Boel

Vandaag bereikte ons het schokkende bericht dat Lian Boel volkomen onverwachts onder trieste omstandigheden is overleden.

Lian was binnen onze club MVC een bekend gezicht. Velen van ons dronken vaak nog een drankje na afloop van de volleybalcompetitie in zijn Café ‘t Smitje, waar hij achter de bar stond.

Wij wensen zijn vrouw Petra, zijn dochter Danielle, zijn kleinkinderen en verdere familie heel veel sterkte bij het dragen van dit enorme verlies.

  

Vanavond, 14 maart … Lees meer

Bedrijven Sponsortoernooi 2018

Deelnemers MVC bedrijventoernooi 2017

In navolging van voorgaande jaren organiseert de Maassluise Volleybal Club (MVC) in 2018 alweer het 23ste  bedrijvenvolleybaltoernooi.

Dit toernooi staat open voor deelname van volleybalteams op recreatief niveau van bedrijven en instellingen. In 2018 zal het toernooi plaatsvinden op vrijdagavond 20 april in de Wethouder Smithal te Maassluis. Wij willen u van harte uitnodigen voor deelname aan dit toernooi.
Café De Waker en Gemeente Maassluis team 2 verdedigen … Lees meer

1 2 3 12