Bedrijven sponsortoernooi 2019

In navolging van voorgaande jaren organiseert de Maassluise Volleybal Club (MVC) in 2019 alweer het 24ste bedrijvenvolleybaltoernooi.

Dit toernooi staat open voor deelname van volleybalteams op recreatief niveau van bedrijven en instellingen. Het toernooi zal plaatsvinden op vrijdagavond 12 april 2019 in de Wethouder Smithal te Maassluis. Wij willen u van harte uitnodigen voor deelname aan dit toernooi.

Servicis |TBI en PC Maasland verdedigen de beker bij respectievelijk de gevorderden en beginners.

Het inschrijfgeld bedraagt €65,- per team. U mag met zoveel teams meedoen als u wilt. In verband met de organisatie kunnen aan het toernooi maximaal 24 teams deelnemen. Voor u wordt een sportieve en gezellige avond georganiseerd en wordt de naam van uw bedrijf of instelling vermeld in verschillende publicaties zoals het clubblad van MVC, de website van MVC en het toernooiboekje. Een eventueel overschot van het toernooi komt de clubkas van MVC ten goede.

Tijdens het toernooi wordt gespeeld in gemengde teams (minimaal 1 persoon van het andere geslacht) in poules voor gevorderden en beginners. Inschrijven is nu al mogelijk door het bijgevoegde inschrijfformulier op te sturen naar de toernooicommissie. De sluitingstermijn van inschrijving is 1 april 2019.

Bij overschrijding van het maximum aantal teams, is de volgorde van binnenkomst bepalend. Na sluiting van de inschrijvingstermijn wordt u verder geïnformeerd over de gang van zaken.

We zoeken nog een hoofdsponsor, die zijn naam aan dit toernooi wil verbinden en verdere publiciteit zal krijgen via websites en andere media. Meld u aan of wie kent zo’n bedrijf?

Ook kunt u “eenmalig” als balsponsor vermeld worden/optreden tijdens een thuiswedstrijd van onze club voor een bedrag van €50,-.

Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met de toernooicommissie.

Wij hopen uw bedrijf of instelling op 12 april 2019 te mogen ontmoeten.

Inschrijfformulier Bedrijven Sponsortoernooi 2019

Met vriendelijke groet,

De toernooicommissie BST,

Cynthia Meerman

Matthijs Boers

Mike Feuerberg 06-43354360

mvcbedrijventoernooi@gmail.com