MVC DS1 (2-3) – DVO DS2

Zaterdag 27 oktober speelde de dames van MVC tegen DVO in de Wethouder Smithal te Maassluis.

De eerste set wist MVC een aardige voorsprong te creëeren, maar door een goede servicebeurt van DVO werd deze set nog behoorlijk spannend. Net op het randje wist MVC deze set binnen te halen met 25-23.

De tweede set ging aardig gelijk op, ondanks de pass die bij MVC niet lekker liep. Er kwam hierdoor weinig van aanvallen terecht en DVO wist deze set dan ook te bemachtigen met een stand van 21-25.… Lees meer

MVC N5 1 – VCN N5 1, mix Jeugd speelt een spannende wedstrijd!

Zaterdag 13 oktober speelde MVC N5 1 tegen het ervaren team van VCN uit Capelle aan den IJssel.
De ploeg was er klaar voor evenals het groot aantal supporters.
De eerste set werd direct de leiding genomen door VCN. MVC probeerde wel bij te blijven, maar helaas. VCN speelde veel in 3-en en haalde daardoor vaak een bonuspunt. De eerste en tweede set werden daarom snel verloren.
Positief punt was dat de service van de jongens en meisjes steeds beter werd.
Hierdoor werd voordeel voor … Lees meer

RVC Libanon Dames 3 – MVC Dames 1 & Fusion Heren3 – MVC Heren1

RVC Libanon Dames 3 – MVC Dames 1

Afgelopen zaterdag 22 september speelde MVC Dames 1 de eerste wedstrijd van het seizoen. Met een basis zeven en een vaste invalkracht begon MVC met veel vertrouwen aan dit seizoen. Tegenstander RVC had er zin in, dat zag je aan alles. MVC had wat last van opstartproblemen en gebrek aan wedstrijdritme. De service was bijvoorbeeld nog niet uitgevoerd op de training.
De eerste rally van de set was meteen een goed beeld van de wedstrijd. De bal … Lees meer

De herenteams van MVC

Bernisse H1 – MVC H1

Dat MVC Heren 1 inmiddels al in de competitiestand als gedegradeerd genoteerd staat, was bij aanvang van het seizoen niet gehoopt, maar leek halverwege het seizoen al onafwendbaar. Het seizoen staat daarom vooral in het teken van ervaring opdoen op 1e klasse niveau, met de hoop dat er volgend jaar in de 2e klasse doorgepakt kan gaan worden met mooie resultaten.
De eerste set ging MVC onbevangen in en Bernisse moest er voor werken om de vooraf verwachtte… Lees meer

Goede start 2018 voor MVC dames 1

De tweede competitiehelft is in volle gang. Voor een aantal teams is het erop of eronder. Degradatie is in zicht. Waar MVC heren 1 veel punten laat liggen, weet dames 1 in 2018 twee keer op rij te winnen. Daardoor stijgen zij op de ranglijst en doen zelfs weer mee met de overbezette middenmoot. Plek 3 tot en met plek 8 staan maar op 5 punten van elkaar.

Wedstrijdverslag MVC D1 – Move4u D2 
Met een schitterende overwinning op Volley Voorne van een week geleden was MVC klaar voor de volgende… Lees meer

Kom naar het lijnbaltoernooi op 13 december!

Balsponsor zaterdag 2 december: café ‘t Smitje

Na een beachvolleybal toernooi en sportlessen met het project Kies voor Sport organiseert MVC in samenwerking met Welzijn e25 een lijnbaltoernooi. Terug van weggeweest in de gemeente Maassluis! De afgelopen weken hebben alle Maassluisse groepen 6 , 7 en 8 een lijnbal clinic gekregen tijdens de gymles. Hierdoor hebben de kinderen al kennis kunnen maken met deze sport en bijbehorende regels. Op woensdagmiddag 13 december… Lees meer

MVC meiden goed bezig!

Wedstrijdverslag  Vovero MC 1 – MVC MC 1   d.d. 18-11-2017

Afgelopen zaterdag speelden we in Rozenburg tegen Vovero MC 1. Het was een pittige en uitdagende wedstrijd. We hadden er met z’n allen veel plezier in en daardoor hebben we ook nog eens met 3-1 gewonnen.
De 1ste set begonnen we en was het al gelijk een pittige strijd. We stonden een paar keer gelijk, maar uiteindelijk hebben we toch met 23-25 gewonnen.
De 2de set ging het iets minder lekker. Op een gegeven moment… Lees meer

Maassluise volleyballers spelen met en tegen Vlaardingen

Teamsponsor Heren 1: Services|TBI

Bij jongens B gebeurt er iets bijzonders. Aflopen seizoenen speelden de jongens uit Maassluis samen met meisjes. Omdat het toch leuker is om met andere jongens te spelen en omdat er in Vlaardingen ook een half jongensteam was, zijn die de twee teams samengekomen om de competitie aan te gaan. Jongens B moest afgelopen vrijdag naar Wateringen. Dames 1 moest juist tegen Move4u uit Vlaardingen spelen.

Op vrijdagavond speelden de jongens tegen… Lees meer

Meisjes van start in de C-competitie

Op de laatste dag van september begon het wedstrijdseizoen voor de meisjes, die de eerste helft van dit jaar uitkomen in de C-competitie.
Er is sprake van een geheel nieuwe samenstelling, met een nieuwe trainer en een nieuwe coach en 3 meisjes die hun eerste wedstrijd in de competitie speelden.
De eerste wedstrijd was thuis en tegen de meisjes van Move4U uit Vlaardingen.
Ondanks alle nieuwe spelers, leek sprake te zijn van een goede sfeer waarin de meisjes elkaar wisten te vinden.… Lees meer

De volleybalcompetitie is gestart

Met vijf teams start de Maassluise VolleybalClub de competitie. De start van de competitie zorgt altijd voor spanning. Zijn er voldoende spelers? Hoe is de vorm? Zijn de teams goed geformeerd? Zowel bij de heren als bij de dames zijn er tevreden gezichten. Heren 2 won als enige met 4-0.

MVC Heren 2 is vernieuwd. Vorig seizoen werd redelijk succesvol afgesloten met een meer dan verdiende derde plaats. Een groot gedeelte van het seizoen bezette heren 2 zelfs de tweede plek, maar … Lees meer

1 2 3 15