MVC N5 1 – Move4U N5 1

De laatste wedstrijd van de eerste speelhelft is vandaag met winst afgesloten. 5 man sterk stonden wij tegenover het Cmv 5 team van Move4u uit Vlaardingen. 

Er was vandaag niet veel tijd om in te spelen en de wedstrijd werd geleid door twee meiden van meisjes B die voor het eerst ervaring opdeden als scheidsrechter. Complimenten voor hen, Chantal en Indra. 

De eerste set begon wat stil en onwennig. Er werd vooral geserveerd in deze set. Niet alle services waren even best, maar naar mate de wedstrijd vorderde werd dat beter. De eerste set werd gewonnen. De tweede set maakte Move4u vooruitgang en zij sloten deze winnend af, 1-1 in sets. 

In de derde en vierde set liep MVC ver vooruit in punten. De service liep goed en de kinderen probeerde samen te werken. De wedstrijd werd met winst afgesloten, 3-1.

De eerste speelhelft kunnen wij zien dat de kinderen veel ervaring hebben opgedaan. Er werden steeds meer bonuspunten gescoord. Dat waren wij vandaag even vergeten, maar dat komt vast weer goed in de tweede helft. 

De tweede helft van het seizoen is ook op de app zichtbaar. Hiervoor wordt weer een speelschema en rijd schema gemaakt.