MVC DS 1 – Fusion Rotterdam DS 1

Door een vervelende val vorige week is Linda geblesseerd geraakt aan haar knie en met de eerder uitgevallen Cynthia (ook haar knie), zijn er nog 5 speelsters over. Gelukkig was daar Moniek, ze wilde ons wel uit de brand helpen zaterdag. 

Tegen de nummer drie konden we dus alleen maar vrij uit spelen en kijken waar het schip zou stranden. 

De eerste set begon nog wat onwennig, maar met wat aanwijzingen hier en daar en wat extra stapjes kwamen we tegen het eind van de set steeds wat dichterbij en wisten we de 21 punten te behalen. 

De tweede set stoomden we door, en we haalden het eerste punt die zaterdag. En winst van 25 – 22.

In de derde set leek het schip dan toch te stranden. Lang leek het er op dat we de 10 punten niet eens zouden halen. Toch wisten we er nog wat uit te halen en kwamen we tot 14.

Geprikkeld door de inhaalslag in set drie, gingen we set 4 in om te zoeken naar het tweede puntje van de wedstrijd. Die vonden we, een winst van 25 – 22.

En terwijl de basketballers al binnen druppelden, het veld van heren 2 al was afgebroken, moesten we dus en vijfde set spelen. Helaas wisten we die niet meer te winnen. 

Toch, het gevoel van twee gewonnen punten deze week! Moniek bedankt voor je inzet, we hopen dat je er wel een beetje van genoten hebt 😁

Volgende week worden we aangevuld door Veronique in het veld, maar we hopen toch op een permanente aanvulling voor de rest van dit seizoen.