Volley2B HS 3 – MVC HS 1 4 – 0

Voor zaterdag 17 november stond de uitwedstrijd tegen Volley2B HS3 op het programma. De nummer één op het moment in de poule. De vorige wedstrijd tegen Vovero hebben we gewonnen dus het geloof in onszelf is er op weg naar de wedstrijd. Op de trainingsavond is het gelukt om H2 te overbieden voor invaller Ed dus hij ging met ons mee richting Bergschenhoek.

De eerste set begonnen we sterk met een solide pass en sterke aanval. We stonden aan het begin van de set ook direct een aantal punten voor. Helaas konden we dit niet vasthouden en zakten we even in een dip die niet meer in te halen was, 25-22 voor Volley2B.

De tweede set begonnen we met nieuwe moed en weer een voorsprong van een aantal punten maar halverwege de set lieten we toch de hoofden wat zakken, de pass kwam niet meer aan en daardoor geen aanval. We konden aardig meekomen maar helaas toch 25-21 voor de tegenpartij.

De derde set was een voortzetting op het einde van de tweede set, de pass kwam niet aan en het leek wel of we er zelf niet meer in geloofden dat we konden winnen. Eindstand, 25-17 voor Volley2B.

De vierde set was alles of niets, we staan 3-0 achter dus iets te verliezen hebben we niet meer. We beginnen goed en blijven een lange tijd op voorsprong, tot 18-12 voor zelfs. Maar toch lukt het niet om de set te winnen, een lange servicereeks tegen waar wij zelf niks scoren zorgt toch voor een verlies. Een wissel om servicekanon Peter nog een keer te laten scoren mocht ook niet baten. Helaas 25-22 voor Volley2B en met een 4-0 verlies weer richting Maassluis.

Toch kunnen we ook positief terugkijken op de wedstrijd, we hebben de nummer 1 uit de poule flink laten werken. Bij vlagen speelden we echt mooi volleybal en kunnen we druk zetten op alle aanvalsposities. Er zit zeker een stijgende lijn in het spel en de teamspirit, alleen vandaag helaas geen setje mee naar huis die dat laat zien.